“Епъл” стигна до финал в Габрово, “Тера Трак” – до полуфиналите

Публикувано на вт, 31 ян. 2023
222 четения

16 отбора, разпределени в четири групи, участваха в турнира “Winter Masters”, организиран от Българската асоциация по минифутбол в Габрово. В продължение на три дни в зала “Орловец” се изиграха поредица от мачове, държали в напрежение публика и участници. Отборът на “Криста Лом” спечели купата и първото място, като преодоля двата тима от Великотърновска област, които са водещи в страната.
На финала победителите надиграха с 3:1 “Епъл” (Джулюница), а преди това на полуфинала победиха с 2:1 шампионите на страната по минифутбол от “Тера Трак” (В. Търново).
В своята предварителна група “Епъл” завърши наравно 1:1 с “Ес крю” (В. Търново), но после се наложи с дузпи. После победи с 3:1 “Жълтата подводница” (сборен тим от Габрово и Севлиево) и след леко отпускане падна от “Зелен свят” (Перник) с 0:2, което го остави на второ място. На четвъртфинала тимът на Стелиян Станчев елиминира “Борово” с дузпи с 4:3 след 0:0 в редовното време, а на полуфинала би “Пожарникарите” (Тетевен) с 2:0.
“Тера Трак” пък в четвъртфиналите победи с 2:0 “Мираж”. Преди това възпитаниците на Тихомир Тодоров надиграха в групата “Пожарникарите” с дузпи с 5:4 (в редовното време 2:2), “Фреш Фрут” с 3:0 и “Росонерите” с 10:0.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново