Ве­ли­ко Тър­но­во ак­тив­но съ­дейс­т­ва за меж­ду­на­род­ния дет­с­ки тур­нир

Публикувано на пт, 16 ян. 2015
131 четения

В. Тър­но­во ак­тив­но съ­дейс­т­ва на ор­га­ни­за­то­ри­те по ра­бо­та­та за про­веж­да­не­то на вто­рия меж­ду­на­ро­ден дет­с­ки тур­нир “Прос­порт-Арай­валс ИДИ къп”. То­ва съ­об­щи глав­ни­ят ини­ци­а­тор на над­п­ре­ва­ра­та – ме­ни­джъ­рът Петьо Кос­та­ди­нов, кой­то бе в ста­ра­та сто­ли­ца и про­ве­де куп ра­бот­ни сре­щи.
“Не­о­це­ни­ма по­мощ ока­за­ха чле­но­ве на фен ­к­лу­ба на ЦСКА. Бла­го­да­ре­ние на тях­но­то съ­дейс­т­вие и с не­пос­ред­с­т­ве­ния за­мах на Нас­ко Ива­нов, оби­ча­щи­те фут­бо­ла и де­ца­та соб­с­т­ве­ни­ци на  ком­п­лекс “Спор­т­но Тър­но­во” пре­дос­та­ви­ха те­ре­ни­те на ком­п­лек­са без­въз­мез­д­но за тур­ни­ра при ро­де­ни­те през 2003 г. Де­ца­та на та­зи въз­раст се със­те­за­ват в от­бо­ри по 8 по­ле­ви иг­ра­чи и вра­тар”, за­я­ви Петьо Кос­та­ди­нов.
Ак­цент бе и ра­бо­та­та по бъ­де­що­то нас­та­ня­ва­не на ан­г­лийс­кия “Ли­вър­пул”, кой­то ще учас­т­ва с иг­ра­чи, ро­де­ни 2000/2001 го­ди­на. Бла­го­да­ре­ние на не­о­це­ни­ма­та по­мощ на Ту­рис­ти­чес­ки ин­фор­ма­ци­о­нен цен­тър “Ца­рев­г­рад Тър­нов” бе­ше оп­ти­ми­зи­ра­на прог­ра­ма­та и вза­и­мо­дейс­т­ви­е­то окон­ча­тел­но уточ­не­но. През пос­лед­ни­те дни поч­ти де­но­нощ­на ра­бо­та по пре­ци­зи­ра­не на вза­и­мо­дейс­т­ви­е­то хвър­ли­ха Со­фия Бож­ко­ва и Цве­то­мир Бо­я­джи­ев. ЦСКА и “Сла­вия” в та­зи въз­раст пък ще бъ­дат нас­та­не­ни в хо­тел “Етър”.
Зо­нал­ни­ят съ­вет на БФС, ръ­ко­во­ден от Три­фон Ива­нов, ве­че се вклю­чи в опе­ра­тив­на­та ор­га­ни­за­ция. Ко­ор­ди­ни­ра­ща сре­ща бе ор­га­ни­зи­ра­на със сек­ре­та­ря Игор Бакьов. Съ­ве­тът ще ко­ор­ди­ни­ра съ­дийс­ки­те бри­га­ди и гра­фи­ка на ма­чо­ве­те. На­лич­ни­те те­ре­ни, на ко­и­то ще се иг­ра­ят ма­чо­ве­те, бя­ха об­съ­де­ни с уп­ра­ви­те­ля на Об­щин­с­ко пред­п­ри­я­тие “Спор­т­ни имо­ти” Пет­ко Пав­лов.
На­деж­ди­те са ста­ди­он “Ивай­ло” да е го­тов до на­ча­ло­то на тур­ни­ра, кой­то е от 12 до 17 май, а най-ве­ро­ят­но спо­ма­га­те­лен до­ма­кин на със­те­за­ни­е­то ще бъ­де от­но­во ста­ди­о­нът в се­ло Ре­сен, не е из­к­лю­че­но да бъ­де вклю­чен и то­зи в Де­бе­лец.
Ана­то­ли ПЕТ­РОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново