“Дългучите” спечелиха открития турнир по плажен волейбол в Елена

Публикувано на ср, 23 авг. 2023
118 четения

На игрището до Градския басейн в Елена се проведе Открит турнир по плажен волейбол. В него се съревноваваха 4 отбора с по трима състезатели. Те играха по схема “всеки срещу всеки”, като финалът бе между най-добрите в групата – “Матрицата” срещу “Дългучите”.
В неделния ден финалистите се изправиха помежду си в оспорван двубой, завършил в полза на “Дългучите”, които станаха шампиони, след като взеха два последователни гейма с 25:23 и 27:25. На четвърто място се класира отборът на “Килъжевци Юнайтед”, а на трето – “Еrror”.
Кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев поздрави състезателите, затова че след близо 10 години отсъствие, отново има желаещи, които да се включат с ентусиазъм в подобни спортни прояви през летния сезон. Той връчи купи и парични награди на призьорите.
Арбитър бе Антон Антонов, който взе грамота “Най-справедлив съдия”, а домакинът – г-н Симеон Савов, получи благодарствен адрес за съдействието и подкрепата при провеждането на спортни събития в общината.
И състезателите, и публиката се разделиха с добри впечатления от плажния турнир и с очакване на следващите есенни прояви.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново