“Ботев” (Дебелец) удържа в Козловец

Публикувано на ср, 11 Ное. 2015
265 четения

Драматична победа с 3:2 измъкна “Ботев” (Дебелец) в Козловец срещу местния “Земеделец-Елит”. Дебелчани водеха с 0:3, но накрая трябваше да опазват победата.
Още във 2-ата минута бившият нападател на “Етър” Тодор Колев изпълни отлично пряк свободен удар и изведе тима си напред – 0:1. В началото на втората част гостите удвоиха резултата. Георги Дянков върна лошо топката към вратаря си, Никола Даскалов я открадна и шутира за 0:2. В 65-ата минута изглеждаше, че интригата окончателно е убита с падането на третото попадение. Тодор Колев проби по фланга и с дълго подаване намери Даниел Димитров, който също се разписа.
Домакините обаче не се предадоха. В 78-ата минута Илко Симеонов намери Иван Лесев, който намали резултата. Отново Лесев бе точен за 2:3 в 85-ата минута след хубав пробив по фланга и подаване на Тихомир Тодоров. Козловчани натиснаха докрай и имаха възможности да изравнят, като най-чистата бе пред Илко Симеонов, чийто изстрел от непосредствена близост бе спасен от вратаря Красимир Косев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново