“Баскетболни Деца” представя Инес Субашка

Публикувано на пт, 3 авг. 2018
185 четения

В програмата на баскетболния камп е заложено участниците да се срещнат с представители на всички звена на баскетболната игра, които могат да споделят опита си и да предадат знания и личен пример. Като част от идеята на събитието бе да се включат и елементи на менторство, които екипът на “Баскетболни деца” ще осигури именно чрез гост-участниците. Сред тях е и Инес Субашка. Тя се занимава професионално със спорт от 12-годишна. Първоначално 6 години се занимава с баскетбол. През 2005 година участва в WAB camp и печели наградата за MVP. На 15-годишна възраст заминава за Америка, където печели награда за “Новобранец на годината”. През 2007 година на Балканиадата за девойки до 18 години отново става MVP.
След 6 тежки контузии в раменете Инес се насочва към плуването, където се състезава близо 2 години, а понастоящем се занимава с функционално трениране, изготвяне на хранителни програми.
Основател е на IFS – зали за кондиционни тренировки и има 3 успешно издадени книги, изучаващи човешкото тяло и здравословния начин на живот.
Провежда групови и индивидуални тренировки, като се е концентрирала върху това да помага на “обикновения” човек да предизвиква себе си, да постига спортни постижения, “запазени” само за професионалните спортисти, както и да разкрива потенциала си, надскачайки ограниченията си. Целта ѝ е да продължава да помага на хората да постигнат спортните си цели и да променят живота си в положителна насока. Самата тя се определя като “нещотърсач”, посветил живота си на мисията да открива себе си и да се усъвършенства.
Инес Субашка ще се включи в програмата на кампа с кратка дискусия с участниците относно човешкото тяло, функционалните тренировки и здравословния начин на живот. Тя ще гостува на баскетболните деца в четвъртък – 9 август, в следобедната сесия.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново