“Академик” разби “Бдин” (Видин) с 4:1

Публикувано на вт, 29 окт. 2019
59 четения

С хеттрик на Кристиян Иванов “студентите” записаха убедителна победа срещу предпоследния в класирането на Трета лига Северозапад. През първата част обаче домакините не бяха концентрирани и подходиха без нужната мотивация, което се отрази на представянето им. Кристиян Иванов откри резултата в 9-ата минута, но само три по-късно Петьо Кръстев възстанови равенството. През паузата старши треньорът Стефан Трайков направи две смени, а малко след подновяването на играта и трета, което се оказа печелившият ход.
“Академик” вдигна обороти и отбеляза още три гола. В 61-вата и 69-ата минута са отчете Кристиян Иванов, а в 83-тата Ивайло Дангуров фиксира крайното 4:1.
“Отпуснато и без мобилизация започнахме срещата и това ме принуди да предприема необходимите марки. Много съм доволен от влезлите в игра след паузата Ради Батов, Ивайло Дангуров и Кристиян Аначков, които промениха облика на отбора. Те раздвижиха играта и асистираха за головете ни.
Така очаквам да се включват в мача всички играчи, които не са го започнали, но след това са получили възможност за изява”, коментира играещият треньор Стефан Трайков.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново