“Академик” прави 1:1 с “Бенковски”

Публикувано на вт, 17 февр. 2015
127 четения

Наравно 1:1 завърши контролната среща, играна на терена в Козловец, между отборите на “Академик” (Свищов) и “Бенковски” (Бяла). “Студентите” започнаха активно и наложиха териториален превес, но тежкият терен и пропуските в завършващата фаза на атаката им попречеха да вземат победата.
Тодор Тодоров, Мартин Методиев и Добри Петров излизаха на добри позиции, но или вратарят на гостите се проявяваше добре, или пък ударите им пращаха топката край целта. Гостите от “Бенковски” пък разчитаха на добрата си защита и при всяка възможност търсеха контри. При една от тях в 65-ата минута техен нападател се откъсна и принуди защитника Иван Ганев да го спира с нарушение. Отсъденият наказателен удар бе превърнат в гол от Пламен Иванов – 0:1.
В 72-ата минута свищовлии успяха да изравнят. Юношата Кристиян Димитров центрира добре и Добри Петров засече топката в мрежата на тима от Бяла за 1:1. До края на мача “Академик” атакуваше масирано, създаде още няколко опасности, но защитата на гостите и вратарят удържаха натиска и така мачът завърши реми.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново