“Академик” поздрави “Локо” (ГО) за връщането в професионалния футбол

Публикувано на ср, 8 май 2024
74 четения

Ръководството на свищовския “Академик” – втори във временното класиране на Северозападната Трета лига, поздрави първенеца “Локомотив” (ГО) за влизането в професионалния футбол. “Студентите” изпратиха поздравителен адрес до “железничарите”, в който се казва:
“До ръководството и феновете на ФК “Локомотив” (Горна Оряховица). Уважаеми приятели, от името на всички в “Академик” (Свищов) искаме да изкажем нашите най-искрени поздравления за великолепното постижение – спечелването на Северозападната Трета лига и вашата промоция във втория ешалон на българския футбол! Това е вълнуващ успех, който отразява не само вашето постоянство на зеления терен, но и непрекъснатата ви ангажираност към играта и феновете.
През целия сезон показахте силни игри и целеустременост, като се борихте честно и спортменски за постигането на този успех. Вашата заслужена промоция в лигата на професионалистите са плод на мнoгoгодишен труд, правилна работа и планиране. Пожелаваме ви много успехи в предстоящите предизвикателства и вярваме, че ще продължите да представлявате с гордост цветовете на ФК “Локомотив” и да радвате вашите фенове. Желаем ви още много поводи и футболни моменти за радост и гордост!”
Текстът е подписан от Емил Перушанов – председател на УС на клуба, от името на oтбора и феновете на “Академик”.
От горнооряховския “Локомотив” веднага реагираха и благодариха за поздравленията: “Благодарим на колегите от “Академик”, пожелаваме им успех в полуфинала за АФЛ! Победата ще е победа за Северозапада и футбола в региона!”, написаха от “Локо” (ГО).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново