В зимния турнир в ДКС ще има и надпревара за отбори от ветерани

Публикувано на ср, 20 Дек. 2017
95 четения

В зимния турнир по футбол в ДКС “В. Левски” ще има и специална надпревара за отбори, съставени само от ветерани. Идеята е на Йордан Грозданов и бе възприета от организаторите от ЗС на БФС.
Вече има записани няколко отбор, съставени само от ветерани, и те ще направят техен турнир, който ще е част от общата надпревара. Първият такъв е под името “Старите приятели”, в който влизат Йордан Грозданов, Валери Бобев, Петър Андреев, Петър Александров, Наско Динев и още популярни имена. Заявка е подал и “Мастър пик”, очакват се отбори от ветерани от Горна Оряховица и Павликени.
“Ако се съберат 8 отбора, ще има две групи по 4, като първенците ще играят финал, а вторите – за 3-4 място. Така в деня на финала на турнира вече ще има не два, а 4 мача – два за 3-4 място и финали първо при ветераните, а после и при останалите отбори”, съобщи Йордан Грозданов. Всички, които желаят да направят тимове от ветерани, могат да се запишат в Зоналния съвет на БФС, таксата за участие на отбор също е 180 лв.
Продължава записването и за основния турнир. В него нямат право на участие състезатели, картотекирани в клубове от професионалния футбол за 2017/2018 г.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново