Турнирът “Трифон Иванов” в Павликени стартира с 9 отбора на 13 февруари

Публикувано на пт, 10 февр. 2023
1687 четения

Девет отбора ще спорят за отличията в тазгодишното издание на Общинския турнир по футбол на малки вратички “Трифон Иванов” в Павликени. Участниците са разделени в две групи, като в първата влизат “Медиана” (Павликени), “Сладки хапки” (Павликени), СУ “Бачо Киро” и “Червен динамит” (Павликени), а във втората са ПГАТ “Цанко Церковски”, ЕТ “Пламен Стоянов” (Сухиндол), “Бъдеще” (Бутово), “Алекс-99” (Павликени) и “Билдинг къмпани” (Павликени).
Надпреварата стартира на 13 февруари и ще се проведе до 2 март на футболното игрище с изкуствена настилка срещу стадион “Ганчо Панов”.
По време на откриването на 13 февруари от 17:00 ч. ще бъде отслужена панихида в памет на легендарния футболист Трифон Иванов. На тази дата преди 7 години загубихме завинаги големия футболен национал и почетен гражданин на Павликени. Граждани, футболисти, фенове ще имат възможност да запалят свещ и да поднесат цветя в памет на именития футболист. Веднага след това от 17:30 ч. е първият мач между “Медиана” и “Сладки хапки”. Час по-късно на терена излизат тимовете на СУ “Бачо Киро” (Павликени) и “Червен динамит”. Полуфиналите са на 28 февруари, а на 2 март – малкият и големият финал.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново