Турнир по футбол “Трифон Иванов” в Павликени

Публикувано на вт, 24 ян. 2023
186 четения

Общинският турнир по футбол на малки вратички “Трифон Иванов” стартира на 6 февруари (понеделник) от 17:30 ч. в Павликени. Срещите ще се провеждат на футболното игрище с изкуствена настилка срещу стадион “Ганчо Панов” в Павликени.
Записването за участие е в Спортна зала “Йордан Петров – Графа”, телефон за контакти: 0884 117 027 – Гошо Илиев. Крайният срок за записване е 2 февруари. На същата дата ще се проведе и техническата конференция – от 17:30 ч. в Спортната зала.
Право на участие в Общинския турнир по футбол на малки вратички “Трифон Иванов” имат всички отбори, чиито състезатели живеят и/или работят на територията на община Павликени, община Сухиндол, община Велико Търново и община Полски Тръмбеш. В един отбор в игра се допускат едновременно не повече от четирима състезатели, картотекирани и участващи в аматьорски футболни клубове към БФС (правилото за картотекиран състезател включва всички възрастови групи и важи до 40-годишна възраст). Участници, картотекирани в професионални клубове от “А” и “Б” ПФГ, и състезатели под 16-годишна възраст не се допускат.
Турнирната такса за участие е 150 лв. От нея се освобождават отборите на училищата на територията на община Павликени (ако в ученическия отбор има състезатели, които не са от даденото училище, се заплаща такса участие от 30 лв. за всеки външен състезател). Със средствата от турнирната такса се заплаща възнаграждението на съдиите и медицинското лице по време на турнира. Предвидени са отборни награди за класираните от първо до четвърто място, както и индивидуални – за най-млад състезател, за най-възрастен състезател, за най-коректен състезател, за най-красив гол и за голмайстор.
В зависимост от подадените заявки, отборите чрез жребий се разделят в групи. В групите се играе всеки срещу всеки, а класиралите се на първо и второ място в групите продължават напред.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново