Трифон Маринов стана Спортист № 1 на Павликени за 2021 г.

Публикувано на пт, 17 Дек. 2021
632 четения

Спортист № 1 на община Павликени за 2021 година стана Трифон Маринов от СК “Киокушин – Павликени”. Треньор на годината е Боян Ангелов от същия клуб, а най-изявен сред ветераните е Марио Куев от ФК “Удар” (Бяла черква). Наградите бяха връчени по време на церемонията “Спортист на годината”, на която за седми път бяха отличени спортистите с най-високи успехи в изминалите 12 месеца.
Специален гост на церемонията беше олимпийският шампион по карате Ивет Горанова. “Честито на номинираните и техните треньори. Пожелавам им голяма мотивация, желание за победа и боен дух. Нека следващата година да е по-успешна от тази. Няма как без загуби, но когато допуснете загуба – да можете да си вземете поука от нея”, каза тя.
“Сега ще наградим най-заслужилите, но съм казвал и в минали години, че всеки един наш съгражданин, който отдели време за спорт, вече е шампион!”, обърна се към шампионите кметът инж. Емануил Манолов.
Спортист № 1 Трифон Маринов е носител на златен и сребърен медал от държавното първенство. Втори е Пресиан Йорданов от ШК “Маринополци”, следван от Емил Валентинов (волейбол), Крисия Маринова (карате), Йордан Йорданов от ОФК “Павликени”, Венцислав Георгиев (баскетбол), Марая Иванова (водни спортове), Дамян Стефанов (карате), Валери Йорданов от ФК “Недан” и Стилиян Стефанов от ФК “Бъдеще” (Бутово).
Подгласник на Марио Куев при ветераните стана Симеон Симеонов от Клуба по водни спортове “Росица”. Подгласници на Треньор № 1 Боян Ангелов станаха Цвета Галунова от ШК “Маринополци” и Гошо Илиев от СК “Павликени” (волейбол).

loading...
Пътни строежи - Велико Търново