Томаш дебютира начело на “Локомотив” днес

Публикувано на пт, 25 мар. 2016
567 четения

Александър Томаш и Сашо Ангелов си стиснаха ръцете, като демонстрираха пълен феърплей. сн. Даниел ЙОРДАНОВ

В петък ще бъде дебютът на новия старши треньор на “Локомотив” (ГО) Александър Томаш начело на “железничарите”. Вчера той пристигна в Горна Оряховица заедно със своя щаб Тодор Кючуков и Константин Мирчев. Първоначалната информация бе, че приятелският мач на горнооряховци с “Локомотив” (Пловдив) ще бъде в събота, но после стана ясно, че контролата ще се играе днес.
Двубоят е на 25 март от 16:00 ч. на стадион “Локомотив” в парк “Лаута”, а входът ще е свободен, съобщиха от пловдивския клуб.
На пресконференцията за представянето на Томаш в Горна Оряховица дойде и досегашният треньор Сашо Ангелов. “Почти целият ми живот мина в “Локомотив”. Познавам Томаш от малък, пожелавам му успех”, заяви Ангелов, след което двамата се прегърнаха.
Благодарности към Ангелов изказа и председателят на клуба Даниел Костадинов. “Благодаря на Сашо за труда, който положи. Вярвам, че сърцето му ще остане в “Локо”, каза той.
Александър Томаш призна, че не знае друг случай нов и досегашен треньор да сядат на една маса. “Убеден съм, че е положил основа, на която можем да стъпим”, заяви новият наставник. “Знам, че няма да е лесно. “Локомотив” е отбор с традиции и където е текло, пак ще тече. Искам да призова всички да подкрепят тима”, добави Томаш.
Официалният му дебют ще бъде на 2 април с тежко гостуване на водача в “Б” група “Дунав”. В Русе вече пуснаха в предварителна продажба билетите за срещата от 22-ия кръг. Те са с цена 4 лв. до деня на мача, когато вече ще струват по 5 лева.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново