Тодор Киселичков почва да сглобява отбор

Публикувано на чт, 14 юни 2018
498 четения

Новият старши треньор на “Локо” (ГО) Тодор Киселичков вече активно работи по сглобяването на отбора за новия сезон във Втора лига. След като парафира договора си, Киселичков бе официално представен от клуба. “Новият ни треньор е много мотивиран млад човек и съм сигурен, че ще успее да изгради боеспособен колектив. Той знае, че ще е много трудно, но ние му имаме доверие и вярваме, че ще се справи”, заяви новоизбраният президент на клуба Георги Бижев.
“Отбор като “Локомотив” е голяма крачка напред за един млад треньор. Смятам, че вече имам достатъчно опит – 12 години съм треньор, така че имам какво да дам на новия си тим”, коментира Тодор Киселичков. В щаба му влезе досегашният шеф на ДЮШ на клуба Марин Байчев, който ще е помощник-треньор. Все още се търси треньор на вратарите и с неговото намиране ще приключи окомплектоването на спортно-техническото ръководство.
“Даваме пълен картбланш на треньорите да правят селекцията. Разговаряли сме с част от досегашните играчи, както и с футболисти, които са играли някога за “Локомотив”, но по една или друга причина са си тръгнали. Последната дума обаче ще бъде на треньорите”, поясни Георги Бижев. Със сигурност тимът ще бъде подсилен от юноши от школата.
Първата тренировка е насрочена за 18 юни от 18 ч. Ще се търсят 7-8 отбора за проверки по време на подготовката. Засега е договорена контрола с “Дунав” (Рс) на 13 юли.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново