Талантите на Клуб по спортни танци “Ксани денс” за пореден път със злато

Публикувано на пн, 13 май 2013
721 четения

Николинка Колева с възпитаниците си от “Ксани денс”. сн. личен архив

Купа и златни медали спечели клуб по спортни танци “Ксани денс”, член на Българската професионална танцова асоциация, от Открит турнир по спортни танци “Фуего 2013”, проведен в Петрич. Състезанието бе организирано от Александрина Денишева с подкрепата на община Петрич.
Талантливата двойка на “Ксани денс” Ксандриния Капелова (9 г.) и Денислав Иванов (10 г.) се пребори с многобройна конкуренция в състезанието на латиноамерикански и стандартни танци до 12 години и спечели купа и златни медали.
Възпитаниците на Николинка Колева за пореден път доказаха, че упоритият труд на децата и треньорката им се възнаграждава със заслужени златни отличия.
Двойките участници в категория до 9 години – Габриела и Християн Йорданови, заеха четвърто място, Мадлен Минова и Божидар Тодоров се класираха на шесто място. Славена Алексиева и Димитър Павлев заеха осмо място в много силната конкуренция при деца до 12 години.
В състезанието за формейшъни Клуб по спортни танци “Ксани денс” бе награден с второто място – сребърен плакет и бурните аплодисменти на публика и конкуренция в залата.
Георги КРЪСТЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново