Страцимир Тинчев: “Белгия е скритият фаворит”

Публикувано на пн, 18 юни 2018
250 четения

18 юни, 15 ч., Нижни Новгород
Швеция – Южна Корея
“Янтра ДНЕС” продължава рубриката си с ежедневни прогнози за мачовете, в която ще даваме думата на известни великотърновски футболни деятели, играчи, ветерани. Днешният ни гост е административният директор на “Етър”, бивш нападател на “Янтра” (Гб) и бивш секретар на ЗС на БФС Страцимир Тинчев.
Не вярвам шведите да се затруднят срещу състава на Южна Корея. Играят по-силов футбол, на който азиатците трудно ще намерят противодействие, дисциплинирани са и организирани. Категорична победа.
Прогноза: 1

18 юни, 18 ч., Сочи
Белгия – Панама
Според мен тимът на Белгия е скритият фаворит за титлата. Играят доста добър футбол, с много движение. Притежават доста качествени футболисти. Точно в този мач срещу Панама не очаквам да имат никакви проблеми.
Прогноза: 1

18 юни, 21 ч., Волгоград
Тунис – Англия
Нивото на английския национален отбор бих определил като добро. Не би трябвало да имат проблеми с излизането от групата. Категоричен фаворит срещу Тунис.
Прогноза: 2
Що се отнася до цялостния ход на първенството, вече споменах, че приятната изненада очаквам да е Белгия. Но като твърд фаворит за световната титла за мен Бразилия няма конкуренция. Симпатизирам на този стил на игра – “кариоките” играят атрактивно, технично с топката, имат отлични футболисти.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново