Старшата възраст удари и “Янтра” – 2:0

Публикувано на пт, 5 апр. 2013
177 четения

Поредната си победа взеха юношите старша възраст на “Етър 1924” в подзоновата група. Възпитаниците на треньора Борислав Евтимов биха с 2:0 “Янтра” (Габрово), като това бе най-малкото, с което се отърваха гостите.
Срещата, играна в Дебелец, бе решена с два ранни гола. Още от началото габровци се прибраха отзад с намерение да затворят подстъпите към вратата си и да получат минимално количество голове.
В 11-ата минута обаче Ивайло Тодоров изведе Кадер Расимов и той направи резултата 1:0. Десет минути по-късно Светослав Йорданов центрира от ъглов удар, а Цецо Петров засече топката с глава – 2:0.
Още в следващата атака можеше да падне и трети гол – при поредния корнер Петров отново стреля, но този път бранител на гостите изчисти топката пред голлинията.
По-късно пък Борислав Петков стреля с глава, но топката мина над гредата на бранената от гостите врата. Удар на Кадер Расимов бе блокиран от защитник в последния момент. Всъщност етърци вкараха още два гола чрез Бисер Стоянов и Кадер Расимов, но те бяха отменени заради маркирани засади.
Надмощието на “виолетовите” продължи и след почивката, но въпреки създадените положения повече голове не паднаха. Така “Етър 1924” продължава да е едноличен лидер в класирането с 13 победи от 13 мача с внушителната голова разлика 60:6 и пълен актив от 39 точки. Единственият преследвач е “Локо” (ГО), който изостава на 5 точки.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново