Станислав Генчев: “Спечелихме напълно заслужено”

Публикувано на чт, 15 сеп. 2016
208 четения

“Резултатът е справедлив, можеше да затворим мача по-рано, имахме достатъчно положения. Но това е футболът, играе се до последната минута и успяхме да спечелим заслужено”, коментира след успеха на “Етър” в София над “Септември” с 2:1, извел го на първото място, един от най-опитните футболисти на “виолетовите” Станислав Генчев.
“Нямаше много публика на стадиона, въпреки че беше дерби, това ни повлия малко и ни разконцентрираше, все едно играехме приятелски мач. Но бе работен ден, а и “Септември” няма много фенове. “Етър” и Велико Търново заслужават да бъдат в “А” група, тъй като това е отбор с традиции, с много фенове. Мачовете ни са доста посещавани. В момента организацията в отбора е много добра, направи се добра селекция, целта и амбициите са ни “Етър” отново да влезе в елита”, допълни Генчев.
“С Георги Василев се работи много добре, това ни дава самочувствие и спокойствие, от такъв човек можем само да се учим. Това ни позволява да играем по-спокойно и нещата се получават по-лесно. Надявам се да успеем да победим “Поморие”, независимо, че имаме ден по-малко за почивка. Излизаме във всеки мач за победа, ще направим всичко възможно да зарадваме нашите фенове”, каза още Станислав Генчев.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново