Станаха ясни съперниците на “Етър” в турнира “Балчик къп”

Публикувано на пн, 23 ян. 2017
234 четения

Вече са ясни всички отбори – участници в традиционния футболен турнир “Балчик къп” в Балчик. От 7 до 17 февруари на стадионите в Балчик и в Албена ще се проведе третото издание на футболната надпревара.
Осем отбора са подали заявки за зимната надпревара. Освен домакините от “Черноморец”, ще участват “Етър”, “Лудогорец-2”, “Витоша” (Бистрица), отбор от Гана, молдовският “Петрокуб” и третодивизионните “Добруджа” (Добрич) и “Ботев” (Нови пазар). За спортното събитие ще се съберат близо 250 футболисти.
Отборите ще бъдат разделени в две групи по 4 тима, които ще играят всеки срещу всеки. После първите се срещат за 1-2 място, вторите за 3-4, третите за 5-6 и четвъртите в групите за 7-8 място. Това означава, че “Етър”, както и всички участващи тимове, ще има по 4 двубоя.
Първите срещи са на 7 февруари, всеки ден ще се играят по два мача, а на 17-и е финалът. Турнирът се провежда с подкрепата на Община Балчик и спонсори. Началният час на мачовете е 13:00 ч., те ще бъдат едновременно на стадиона в Балчик и на терените в курортен комплекс “Албена”.
Анатоли ПЕТРОВ, сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново