СККА “Етър Рейсинг Тим” връчи купи на кметовете на Горна Оряховица и Лясковец

Публикувано на пн, 7 авг. 2017
201 четения

Купа и благодарствено писмо за добрата организация на автомобилното състезание “Раховец – Лясковец” получиха кметовете на Общините Горна Оряховица и Лясковец. Директорът на състезанието и председател на СККА “Етър Рейсинг Тим” Димитър Стефанов връчи купите на инж. Добромир Добрев и д-р Ивелина Гецова.
Състезанието бе четвърти кръг от Републиканския шампионат по планинско изкачване и за поредна година получи висока оценка от представителите на Федерацията. В резултат на отличното сътрудничество на общините Лясковец и Горна Оряховица със СККА “Етър Рейсинг” и Българска федерация по автомобилен спорт” тази година състезанието отново беше на много високо ниво, успя да събере над осем хиляди почитатели и любители на този екстремен спорт и породи емоции у всички гости, дошли за зрелищното събитие.
“Състезанието беше посетено от над 8000 зрители и се превърна в един празник за хилядите любители на автомобилния спорт от региона и цялата страна. Благодарим Ви за оказаното съдействие!”, се казва в писмото на СККА “Етър Рейсинг” до градоначалниците на Горна Оряховица и Лясковец. Победител в надпреварата стана Юли Телийски от “Дунав Рейсинг”, който се състезава с Мицубиши Лансър Ево 9.
След малко повече от месец, на 16 и 17 септември “Етър Рейсинг Тим” съвместно с Община Велико Търново ще организира юбилейното десето издание на писта “Велико Търново”, кръг от шампионата на затворен маршрут.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново