Седем отбора спориха в турнира по 3х3 баскетбол на ВТУ

Публикувано на пн, 16 Апр. 2018
69 четения

Общо седем отбора се включиха в откритата надпревара по баскетбол – турнира Easter 3×3 Basketball на Великотърновския университет. За разлика от есента тимовете бяха малко по-малко, но за сметка на това доста по-силни.
До полуфиналите достигнаха отборите на “Марин” (Евгени Василев, Георги Павлов и Найден Найденов), “Баш Мечките” (Явор Маринов, Митко Митков, Димитър Балъков и Стоян Даракчиев), “Гочита” (Симеон Стойчев, Светлозар Стойчев и Ангел Ламбев) и “Перестройка” (Стефан Нешков, Данаил Киров, Фуруа Брендакс и Георги Иванов).
Съставът на “Марин” надигра в първия полуфинал “Баш Мечките” и се класира за финал, а “Перестройка” от своя страна се наложи над отбора на “Гочита” в другия полуфинал.
Във финалната среща доброто представяне на “Марин” продължи и те завършиха като единствения отбор без загуба в турнира, побеждавайки “Перестройка” с 21:15.
“Баш Мечките” спечелиха мача за третото място срещу “Гочита” и се окичиха с бронзовите медали. Организаторите на турнира проф. д-р Людмил Петров и проф. д-р Милена Алексиева връчиха купата и медалите на призьорите, а предметни награди имаше и от спонсорите.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново