Събират тръмбешчани на 16 януари, “Бдин” (Видин) с интерес към трима

Публикувано на пт, 6 ян. 2023
217 четения

На 16 януари ще започне подготовка за пролетния полусезон в Северозападната Трета лига представителният отбор на “Янтра” (Полски Тръмбеш), съобщи старши треньорът Мартин Кръстев. До 28-ми този месец наставникът смята да натовари здраво възпитаниците си, които за периода ще имат само един почивен ден, на 22-ри. Към момента в “Янтра” няма напускащи или новопривлечени играчи. Лидерът в класирането на Северозапад “Бдин” (Видин) е проявил интерес към Любомир Генчев, Мартин Минчев и Ростислав Данчев, но Петър Кръстев не очаква да се раздели с някои от основните си играчи. Наложения от него през есента талант Марио Балъков е на проби в “Етър” и треньорът му пожелава успех при “виолетовите”.
Първата контролна среща на тръмбешчани е на 28 януари с “Академик” в Свищов. На 1 февруари “Янтра” гостува на втория тим на “Етър”, а на 4-ти следващия месец съперник е “Боруна” на стадиона в Царева ливада.
На 8 февруари “Янтра” ще срещне “Локомотив” в Горна Оряховица, на 11-и е предвидена контрола с “Локомотив” (Дряново), а за 18-и се търси съперник, като не е изключено футболистите да получат и почивка. Петър Кръстев не планира да привлича нови футболисти, в края на есенния полусезон бе картотекиран Георги Павлов от Габрово, но ако се появи младок с качества, ще му даде шанс.
Тръмбешчани зимуват на шеста позиция в класирането с актив от 25 точки от осем победи, едно равенство и шест загуби, головата им разлика е 38:23.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново