Радослав Анев се връща в “Етър” и е първото име от селекцията

Публикувано на вт, 1 Дек. 2015
365 четения

Опитният халф Радослав Анев се завръща в “Етър” и става първото име от зимната селекция на “виолетовите”. Той вече е постигнал договореност с ръководството за условията и се включва в подготовката на тима, която ще стартира в средата на януари.
Радо Анев е добре познато име за великотърновските фенове, като вече два пъти е играл при “болярите”. Той е роден през 1985 г. в Благоевград, играл е в “Пирин”, “Локомотив” (Пловдив), “Славия”, “Локомотив” (Мездра), “Пирин” (ГД) и “Лудогорец”, откъдето през 2011 г. дойде в “Етър 1924” и помогна за влизането в “А” група, като вкара и победния гол за успеха в Пловдив над “Ботев” с 1:0. Има над 100 мача в “А” група и 15 за младежкия национален отбор.
Миналата есен Радослав Анев се завърна в “Етър” и игра през целия сезон.
От началото на това първенство той се присъедини към “Ботев” (Враца) и имаше сериозен принос за временното първо място, но отборът се разпадна по финансови причини и всички играчи го напуснаха. Анев се връща във Велико Търново и ще помага за атаката на първото място и влизане в професионалния футбол. “Радо е само първото име от зимната селекция, ще има и още попълнения”, коментира президентът на клуба Александър Нанков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново