По 20 лв. са билетите за “Левски” – “Черно море”

Публикувано на ср, 8 февр. 2023
445 четения

По 20 лв. ще струват билетите за първия пролетен мач “Левски” – “Черно море”, който ще се играе на стадион “Ивайло”. Двата отбора ще се изправят един срещу друг на 11 февруари (събота) от 17:30 ч. във Велико Търново.
“Сините”, които са символичен домакин на мача, пуснаха в продажба билетите. Цената на пропуските за всички сектори е 20 лева и се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин и в мрежата на Eventim. Толкова ще бъдат те и за феновете на “Черно море”.
Всички абонаментни карти за стадион “Георги Аспарухов” ще важат за срещата във Велико Търново, като притежателите им ще имат възможност сами да изберат сектор на стадион “Ивайло” на място в деня на мача. В събота, 11 февруари, билети ще се продават от 11:00 ч. до края на първото полувреме на касите на стадион “Ивайло”.
“Левски” ще отпътува за Велико Търново в петък. Треньорът Станимир Стоилов изрази опасения, че отборът няма да има време да организира престоя си във Велико Търново по време на лагера на сините в Дубай, но клубът вече е направил това и тимът ще отседне в Арбанаси. В петък сините ще инспектират и терена на “Ивайло”.
При гастрола си във Велико Търново ще бъде организирана и среща с феновете в областта, като една от фракциите на привържениците в града Old Capital Boys е много социално ангажирана.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново