Писаров подписа с “Етър”

Публикувано на пт, 20 февр. 2015
161 четения

Офанзивният халф Искрен Писаров подписа с “Етър” и е поредното ново попълнение при “болярите”. 29-годишният футболист се е разбрал за условията с президента на клуба Александър Нанков и от сряда започна тренировки с “виолетовите”. Той не влезе в игра в контролата с “Бенковски”, но ще дебютира с виолетовата фланелка в събота в домакинската проверка с “Академик” (Свищов).
Искрен Писаров е родом от Габрово, кариерата му започва в родния “Янтра”, откъдето преминава във “Видима-Раковски”, с който през 2008 г. влезе в “А” група. После Писаров игра в елита по един сезон с “Локомотив” (Пд) и “Миньор”, два с “Берое”, четири сезона с “Локомотив” (София), а есента бе във втородивизионния “Черноморец”. В “А” група има 165 мача и 21 гола, както и 4 мача в националния отбор до 21 г.
“Говорихме с г-н Василев и вече започнах тренировки. Допада ми това, че нещата в клуба са много организирани и няма как да бъде друго, след като начело е такъв сериозен специалист. Вярно е, че се връщам във “В” група, но “Етър” има сериозни амбиции за влизане в професионалния футбол и аз ще се опитам да помогна, с каквото мога”, сподели Искрен Писаров, когото наричат Хеслера заради приликата му с известния немски футболист.
Другото спрягано ново попълнение Цветомир Валериев засега не е стигнал до споразумение с етърци. На проби в тима вече е и 27-годишният защитник Стамен Казълов, който идва от “Марек”.
С привличането на Искрен Писаров “Етър” оформя сериозна атака, където още са Тодор Колев, Тихомир Кънев, Иван Петков, Байдаков, Николаев, а редом с младите перспективни играчи тимът разполага и с доказани имена като Радо Анев, Милчо Макенджиев, Тодор Стоев, Емил Копаранов, Илко Трифонов и др.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново