ПГТ “Д-р Васил Берон” първи при 8-10 клас

Публикувано на пн, 20 Ное. 2017
210 четения

Първенец в Общинските ученически игри по футбол във възрастта 8-10 клас стана отборът на Професионалната гимназия по туризъм “Д-р Васил Берон”. На финала възпитаниците на учителите Николай Генчев и Георги Димитров се наложиха с дузпи. Победата с 2:1 с удари за определяне на краен победител дойде над тима на Природоматематическата гимназия “Васил Друмев”. В редовното време на стадиона в Леденик съперниците не успяха да си отбележат гол, въпреки че възможности се разкриха и пред двете врати. Така се стигна до удари от бялата точка, при които Иван Георгиев и Никола Хаджиев вкараха за бъдещите хотелиери, а Светослав Козарев бе точен за природоматематиците.
В мача за 3-4 място Професионалната гимназия по сградостроителство, архитектура и геодезия “Ангел Попов” спечели с 5:0 срещу състава на ПГЕ “А. С. Попов”. Първото полувреме бе равностойно и завърши без голове – 0:0.
След почивката обаче строителите натиснаха и с по две попадения на Стилиян Чолаков и Ивайло Костов и едно на Йордан Михайлов надделяха в мача. Купите на призьорите бяха връчени от спортния експерт в Община Велико Търново Йордан Дурчев и бившия футболист на “Етър” Трендафил Коцев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново