Петър Петров ще продължи да ръководи съдийската комисия

Публикувано на пн, 13 юни 2016
137 четения

Петър Петров ще продължи да ръководи Съдийската комисия на БФС и през новото първенство. Това стана ясно след заседанието на Изпълнителния комитет на Футболната централа, проведено през миналата седмица. До сега бившият международен асистент-съдия бе временно изпълняващ длъжността.
На форума бяха утвърдени и ранглистите на реферите и наблюдателите за предстоящия шампионат. Като цяло Велико Търново запазва позициите си и дори ги разширява. Ръководещи арбитри в елита са Станислав Ставров и Георги Давидов. Асистенти са международникът Георги Дойнов, Илиян Капарашев, Ивайло Атанасов и Милен Арабаджиев. В “Б” група ще свирят Никола Атанасов и Георги Гинчев, помощник е Здравко Николов.
В ранглистите за U 17 и U19 позициите си като главни съдии запазват великотърновците Милен Въжарски, Александър Марков и Владимир Велев. Новите имена са номинираните след конкурс Михаел Павлов и Стилиян Колев. Делегати в “А” група ще бъдат Петър Петров, Веселин Богданов и Ичко Лозев, а в “Б” група Камен Алексиев, Йордан Дурчев и Тихомир Боболов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново