Отлично представяне на “Ксани денс”

Публикувано на пн, 21 мар. 2016
389 четения

“Ксани денс” с треньор Николинка Колева участва в открит турнир и Купа България в Пловдив по спортни танци. Харизматичната търновка Ксандриния Капелова (КСТ Ксани денс) и казанлъшкият ѝ партньор Христиан Въгляров (КСТ Киара-Н) се класираха на първо място в турнира и взеха купа и златни медали в категория 13С.
Ксандриния и Християн за първи път взеха участие и в Купа България. В категория Латиноамерикански танци при юноши мл. възраст двойката грабна купата и златните медали, а в категория Стандартни танци заеха второ място. На открития турнир в Пловдив в клас 13Е дебютира двойката Християн и Габриела Йорданови.
Двамата се представиха чудесно и се наредиха до финалистите в тяхната категория на пето място. В турнира за “Изгряващи звезди” Силвия Дойчева и Цветомир Дрънкарев станаха първи, Динко Иванов и Анелина Василева при деца 13 г. заеха трето място, а малката двойка на клуба Деница Дойчева и Петър Енчев се класираха на второ място деца до 9 г. Ксандриния Капелова, Габриела Йорданова, Силвия Дойчева и Анелина Василева заслужиха златните медали в категория формации юноши.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново