Огромен интерес към билетите, 500 бяха продадени за минути

Публикувано на ср, 10 юни 2020
208 четения

Огромен е интересът към билетите за мача “Етър” – “Дунав”, които вече са в продажба като част от стартиращата кампания “Етър” – това си ти!” за набиране на средства. 500 билета бяха продадени само за два часа след пускането им в продажба в понеделник вечерта. От клуба призоваха привържениците да се възползват от предварителната продажба, тъй като за мача са отпечатани общо само 3000 билета на цена от 10 лв. заради изискването от 30 % от седящите места на стадион “Ивайло”.
Билетите се продават във фенмагазина на клуба от 9 до 18 часа, както и в мрежата на Eventim. Входовете за мача ще бъдат отворени в 19 ч., а паркингът трябва да бъде освободен. Централният сектор събира 2000 души, а останалите 1000 ще бъдат насочвани към южния сектор. Очакват се около 30 фенове на гостите. Вчера на стадион “Ивайло” бе отслужен молебен преди началото на кампанията.
Верига заведения BIANCO станаха първите представители на местния бизнес, които се включиха в кампанията за набиране на средства в подкрепа на “Етър”. Те закупиха 150 билета за предстоящия мач между “Етър” и “Дунав”.
Екипът на ресторантите ще подари билетите на свои редовни клиенти в знак на благодарност за огромната подкрепа по време на пандемията. Тя се отрази сериозно както върху живота на българите, така и върху спорта.
“Семейството на BIANCO е огромно и сплотено. Успяхме да преминем през трудностите, защото бяхме заедно! Именно затова сега искаме да помогнем и на семейството на “Етър” и да дадем стимул за нови успехи на болярския тим. При нас работят много верни фенове на отбора, които нямат търпение да видят любимите играчи отново на терена”, коментираха от мениджърския екип на заведенията.
Продължават да постъпват и средства по банковата сметка на клуба. Много от дарителите желаят анонимност, затова клубът не може да публикува имената на всички. Всеки от дарителите ще получи специален стикер за дарението.
“Още веднъж благодарим от сърце на всеки, който в тези трудни дни помага за просъществуването на великотърновския футбол с купуването на билети и с дарения по сметката”, заяви административният директор на етърци Страцимир Тинчев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново