ОФК “Павликени” изпусна победата в добавеното време

Публикувано на вт, 29 Окт. 2019
125 четения

Гол в добавеното време отне трите точки на ОФК “Павликени” срещу “Партизан” (Червен бряг), което пропусна да ги изведе в челната петица на класирането. Мачът завърши 1:1, за което павликенчани само могат да съжаляват. Преди почивката домакините имаха само една възможност да открият резултата, но я пропуснаха. Стефан Гинчев стреля от свободен удар, вратарят на гостите отби, а Цветомир Додуров с добавка с глава прати топката в аут.
Втората част бе много динамична. В 58-мата минута Красен Трифонов откри за павликенчани с красиво попадение, дошло след центриране на Какъмъков. Последва пропуск на Йордан Петев, чийто удар бе спасен от вратаря на партизаните. Пробив на Джихат Кямил завърши с остро подаване, което Узунов не успя да засече добре на шпагат, а зад него непокрит чакаше топката Николаев.
За гостите пък Любомир Иванов пропусна да вкара с глава, а попадение на Иво Иванов в 80-ата минута правилно не бе зачетено, заради маркирана навреме засада. Павликенчани бяха на секунди от победата, когато вратарят им Венци Димитров изби центрираната топка от ъглов удар, но Румен Миков я посрещна с шут и тя спря в мрежата за 1:1.
“Стана здрав мач между равностойни отбори. Имахме възможности да затворим срещата и да вземе трите точки, но ги пропуснахме”, коментира треньорът на “Павликени” Димитър Тодоров.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново