Наталия Димитрова с дубъл от златни медали

Публикувано на пт, 26 Апр. 2013
120 четения

Наталия Димитрова направи дубъл от златни медали в елита в националните състезания по ориентиране, организирани от клуб “НСА Сивен” в София. Еленчанката бе най-бърза на средна дистанция за купа “София” и в спринта за купа “НСА Сивен” при Жени-21 елит. В тази група Мартина Джулиева (“Трапезица-1954”) е със сребро и бронз, Камелия Георгиева е десета, а съотборничката й в “Браун тим” Стефания Беломъжева е дванадесета.
При Мъже-21 елит председателят на “Браун тим” Николай Димитров е трети на средна дистанция в конкуренцията на 40 състезатели. Апостол Атанасов (“Трапезица-1954”) е шести, представителите на “Браун тим” Петър Попункьов и Андрей Абаджиев са осми и десети. В спринта от нашите ориентировачи най-добре се представиха Попункьов и Абаджиев, които са съответно пети и шести. Във възрастовата група Мъже-35 Йордан Стоянов (“Браун тим”) е победител на спринт и средна дистанция. При най-малките ориентировачи наследникът на Николай и Стефания Димитрови – Димитър, се подреди пети при момчета до 10 г. в спринта.
Представители на “Браун тим” завоюваха призови класирания и в състезанието за купа “Христо Ботев”. Марияна Агова завърши на първо място при Жени-35, Петя Димитрова е трета при Жени-45, при мъжете в тази възраст Димитър Димитров е седми, а Иван Шопов се подреди пети в елитната група. В надпреварата за купа “Христо Проданов” Маргарита Тодорова и Марияна Агова са пета и шеста при Жени-35, Красимир Николов е седми при Мъже-35. Иван Шопов завърши шести в елита, а Димитър Димитров е девети при Мъже-45.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново