Младите етърци отстъпиха с 0:1 на “Академик” в равностоен мач

Публикувано на вт, 30 ян. 2024
62 четения

Младите етърци от дублиращия тим отстъпиха с 0:1 в равностоен мач на втория в класирането в Северозападната Трета лига “Академик” (Свищов). Единственият гол в контролата, играна при студено и дъждовно време на изкуствения терен “Трифон Иванов”, падна още в 17-ата минута. След центриране от фланга Кристиян Иванов се разписа за 0:1.
Още преди попадението обаче “виолетовите” създадоха две отлични възможности пред Радостиан Димитров и Север Алиев, излязъл сам срещу вратаря. Играта бе динамична и с доста качество, въпреки лошото време.
След почивката за “Етър” влязоха и момчетата от U16, но по нищо не отстъпваха на по-опитните гости. В 49-ата минута Димитър Колев стреля опасно, но вратарят на “Академик” спаси. В средата на полувремето реферът показа по един червен картон на играчи от двата тима, като на тяхно място влязоха резерви. Опасен удар на свищовлии бе париран от вратаря, после изстрел от фаул мина до гредата, но и младите “боляри” направиха хубави атаки, а в крайна сметка повече голове не паднаха.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново