Мачът на годината: “Етър” – “Царско село”

Публикувано на вт, 16 юни 2020
943 четения

Мачът на годината за “виолетовите” ще бъде срещу “Царско село” на стадион “Ивайло”. Това стана ясно след последния сблъсък “Ботев” (Враца) – “Царско село”, който трябваше да определи 11-ия в класирането след редовния сезон. След пропуски и на двата отбора гостите спечелиха с 0:1 с гол в 90-ата минута. Най-добре за етърци щеше мачът да завърши реми, защото тогава щяха да имат аванс от 4 точки, но като цяло “Царско село” е по-приемливият съперник с оглед на досегашните традиции и моментна форма.
Така “Етър” завършва десети с 27 точки, а “Царско село” 11-и с 25 точки. Двата тима излизат един срещу друг в първи мач от финалната четворка, в който победа за “болярите” на 99 % им гарантира оставане в групата и битки за 7-10 място.
Двубоят ще се играе на 22 юни (понеделник) от 20:30 ч. на стадион “Ивайло”.
Четворката вече е ясна, а в нея отборите влизат с досегашния си актив.
След тези срещи първите два отбора от четворката отиват да играят за 7-10 място, а третият – за 11-13 място. Вече е ясно, че “Витоша” (Бистрица) изпада.
Междувременно стана ясно, че от понеделник мачовете вече се играят при заетост на местата до 50 % от общия капацитет на стадионите. Както е известно, при подновяването на първенството стадионите отвориха 30 % от капацитета си за зрители.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново