Марин Стефанов и Стефан Ангелов поеха детски отбори в школата

Публикувано на вт, 19 мар. 2013
302 четения

Великотърновските треньори в “Етър 1924” Марин Стефанов и Стефан Ангелов вече поеха детски отбори от школата на клуба и ще работят с подрастващите. Двамата бяха част от щаба на старши треньора на мъжкия отбор Сердар Даят, но не пътуваха за лагера в Анталия, а в момента Марин Стефанов пътува да помага само за мачовете в Сливен.
Той вече ще води децата, родени през 2001 и 2002 г., а Стефан Ангелов пък ще работи с най-малките – родени от 2003 до 2006 г.
При останалите треньори промени няма. Децата, родени 2000 г., са водени от Георги Георгиев, набор 1999 г. е с треньор Пламен Костадинов. Емил Георгиев води родените през 1998 г. Юношите младша възраст, родени 1997 г. са с треньор Николай Катъров, а тези, родени 1996 г. – Петко Миланов. Старшата възраст, родени 1994 и 1995 г., продължават да са водени от Борислав Евтимов.
Днес започва участието си в пролетния полусезон старшата възраст. Тимът приема в Дебелец от 15:00 ч. отбора на “Трявна”. През есента “виолетовите” спечелиха в Трявна с 3:1. Те са абсолютен лидер в групата си, като имат 10 победи от десетте си пролетни мача.
Междувременно стана ясно, че директорът на школата Сашо Ангелов е направил предложение до Общината от 10-те хиляди лева, които стоят там на сметка за ДЮШ, да бъдат закупени 55 футболни топки за всички възрастови групи. Според Сашо Ангелов това е наложително поради липса на достатъчно топки. Миналата есен шефът на фирма “M&BM” Павел Петров направи дарение от 10 000 лв. за школата. Тогава Общината стана гарант, че тези пари ще отидат по предназначение за школата, а не за мъжкия отбор, но пропадна идеята да бъде направено сдружение с участието на родителите, което да набира такива средства и да контролира техния разход.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново