Малките етърци разгромиха с 8:1 “Видима-Раковски” като гости

Публикувано на ср, 18 февр. 2015
176 четения

Отборът на “Етър”, родени 2001 година, гостува днес в контрола на “Видима-Раковски”, родени 2000 г., и постигна чудесна победа с 8:1!
Още от първата минута “виолетовите” притисниха домакините и създадоха няколко положения за гол, като при една атака в 7-ата минута капитанът Кристиян Радойчев нацели напречната греда. Логичното се случи в десетата минута на мача, когато Стоил Стефанов напредна в половината на “Видима” и с чудесен пас изведе Кольо Станев, който от линията на наказателното поле простреля вратаря за 0:1.
В 17-ата минута при изпълнение на ъглов удар най-съобразителен се оказа Бранислав Ботев, който стреля към вратата, топката се отби в тяло на защитник и за втори път врезе в мрежата на домакините.
В 22-ата минута за събаряне на Кольо Станев бе отсъден пряк свободен удар. Зад топката застана Бранислав Ботев и с отличен удар под гредата отбеляза третото попадение. Домакините върнаха един гол след изпълнение на ъглов удар и разбъркване в наказателното поле. В 35-ата минута обаче отново Кольо Станев възстанови преднината от три гола.
През втората част треньорът Марин Стефанов направи няколко рокади в отбора и пусна всички резерви в игра. След няколко изпуснати от “Етър” чисти голови положения, в 12-ата минута на втората част Бранислав Ботев открадна една топка от защитата и отбеляза своя хетрик в срещата.
Последваха вихрени атаки и два гола отбеляза влезлият като резерва Христо Анев. В самия край на срещата Николай Лазаров увенча отличната си игра в мача с гол, като от 10 метра разстреля вратаря на домакините за крайното 1:8.
Други три формации на великотърновския клуб гостуваха в Казанлък на връстниците си от “Розова долина”. Юношите младша възраст, водени от Емил Георгиев, претърпяха загуба с 5:0. Родените 2003 г., под ръководството на Николай Катъров, победиха с 5:1, като резултът преди почивката бе 1:0 за етърци с попадение на Христо Марков. Момчетата набор 2005 г. отнесоха съперниците си с 9:3. Хеттрик записа Атанас Атанасов, по две попадения забиха Белалиев, Методиев и Кирилов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново