Крум Стоянов: “Етър” да е колкото може по-напред в класирането”

Публикувано на чт, 21 юни 2018
277 четения

Защитникът Крум Стоянов подписа двегодишен договор с “виолетовите”. Роден е на 1 август 1991 г. и играе като ляв бек, идва от “Динамо” (Минск). Играл е три сезона в “А” група с “Черноморец” (Бургас), преди това е бил и в “Поморие”. През 2014 г. преминава в “Славия”, следващия сезон е в “Локомотив” (Пд), а от 2016 г. в “Ботев” (Пд), където също е основен играч с 38 мача и 1 гол. От януари т.г. бе привлечен в “Динамо” (Минск, Беларус). С “Ботев” (Пд) е носител на Купата и на Суперкупата на България.
Крум Стоянов даде интервю пред официалния сайт на “Етър” минути след като подписа договора си с “виолетовите”.
“Разтрогнах договора си с “Динамо” (Минск) и се свързахме с Красимир Балъков. Благодарности за него, отзова се на момента и ме покани да играя за “Етър”. Разбрали сме се с ръководството, всичко е точно.
Тепърва ще започва сезонът, дай Боже, с “Етър” да бъдем колкото може по-напред в класирането. Нека сме живи и здрави, а целите ще ги определи старши треньорът. Аз въобще не съм спирал с тренировките, в Беларус първенството е целогодишно, така че съм във форма.
Имам много приятели тук и се радвам, че съм в “Етър”. С всички момчета се познавам, но най-близки сме с Иван Вълчанов и Иван Стоянов”, заяви Крум Стоянов.
Левият бек вече дебютира за “виолетовите” в първата контрола срещу ЦСКА и остави добри впечатления с играта си, както и другото ново попълнение Артьом Артюнин.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. А. ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново