Красимир Балъков стана дядо!

Публикувано на ср, 1 авг. 2018
337 четения

Легендата на българския футбол и настоящ главен мениджър на “виолетовите” Красимир Балъков стана дядо. На 29 юли неговата дъщеря Глория и зет му Армандо, който е италианец, го дариха с първо внуче.
Малкият юнак, който се появи на бял свят в Щутгарт, тежи 3.5 кг и е висок 52 см и ще носи името Диего Армандо Казо. Любопитното е, че момченцето се роди на датата на Красимир Балъков – 29-и (Краси обаче е на 29 март), а носи зодията на баба си Таня и е Лъв…
“Аз съм вече един много горд млад дядо! Изключително съм щастлив и нямам търпение да видя малкия Диего. Надявам се децата ми още много пъти да ме накарат да изпитам това страхотно чувство”, коментира Балъков.
Легендата получи стотици поздравления, като сред първите бяха ръководството, отборът и служителите на “Етър”, които пожелаха на Балъков и близките му малкият Диего да им е жив и здрав, да ги радва и осмисля дните им. А ако е рекъл Господ, един ден да наследи и на футболния терен качествата на Красимир Балъков, а защо не – и да надмине успехите му! “Янтра ДНЕС” се присъединява към поздравите и честити на Краси голямата радост!

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново