Клубът по борба в Елена награди талантливи състезатели

Публикувано на чт, 21 ян. 2021
113 четения

През  трудната и за спорта изминала година младите надежди от Клуб по борба „Дан Колов“ в Елена успешно се представиха на държавни първенства и шампионати. Клубът, който е учреден преди 30 години и е един от първите в страната, награди своите състезатели за спечелените седем медала и постигнати резултати през 2020 година.

Награждаването се състоя в обновената зала по борба, в тесен кръг, при спазване на противоепидемичните мерки. Председателят на клуба и треньор на борците Недялко Петров връчи на победителите специални купи.

Берке Ибрям – шампион и бронзов медалист при децата от две първенства  в категории  32 кг  и 35 кг бе награден с най-голямата купа. Даниел  Стефанов със сребърен медал в категория 125 кг и с бронзов при кадетите също бе отличен с купа. Тази награда заслужи и Цветелина  Дренчева, завоювала сребърен медал при момичетата. Купи имаше и за  бронзовите медалисти Денислав  Кочев и Божидар Добрев, с награда е и Мартин Стефанов за пето място на държавен шампионат.

От няколко години Клубът по борба връчва и една специална награда – купа  „Пурпурно сърце“ за доблестна постъпка и защитаване честта на клуба,  която този път  заслужи шампионът  Берке Ибрям.

Предметни награди получиха всички състезатели. За тях ще има и парични стимули, осигурени от Лалка и Йордан Михови – собственици на фирма „Неопак“ Благоевгарад, чиято водеща дейност е производството на сокове и енергийни напитки.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново