Катар-2022: Мачовете на деня с прогнози

Публикувано на чт, 1 Дек. 2022
270 четения

Световното първенство по футбол днес продължава с третите решаващи мачове в групите: Япония – Испания и Коста Рика – Германия в Група Е и Хърватия – Белгия и Канада – Мароко в Група F. “Янтра ДНЕС” продължава ежедневната си рубрика с прогнози, в която кани известни футболисти, треньори, ветерани и спортни деятели. Днес гости са двама от треньорския щаб на “Етър” – Стефан Данаилов и треньорът на вратарите Христо Иванов. Освен прогнози, те споделят и кой ще е звездата на първенството, както и кой ще е новият световен шампион.

Христо Иванов

Христо Иванов

17:00, Хърватия – Белгия

Пристрастен съм, защото съм си за хърватите от началото на първенството. Но си мисля, че ще си спретнат един боеви “хикс”. Дори ще посоча резултат – 1:1 или 2:2. Но от това реми ще страда Белгия, която ще отпадне.
Прогноза: Х

17:00, Канада – Мароко
Мароко няма да има проблем да победи канадците, въпреки че те са доста опасен отбор. Но мароканците показаха силен футбол, имат импулс с последната си победа и ще бъдат една от приятните изненади. Дори могат да прескочат осминафиналите.
Прогноза: 2

21:00, Япония – Испания
И тук съм пристрастен – испанците са другият ми отбор. Но не бива да се подценява Япония, вече го показаха в първия си мач. Дори залагам на реми.
Прогноза: Х

21:00, Коста Рика – Германия
Изразителна победа за немците. Знаете поговорката “всички играят, но накрая печели Германия”… Ще излязат от групата заедно с Испания.
Прогноза: 2

Кой играч ще блесне на световното?
Отново ще посоча играч от Испания – Педри. Много силни мачове направи, ще стигне апогея си на това световно и ще даде заявка. От Англия се откроява Белингам. Мбапе също, него всички го знаят.

Потенциален световен шампион?
Аз съм за Испания, но ще посоча за основен фаворит Бразилия.

 

 

 

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов

17:00, Хърватия – Белгия
На белгийците зенитът им беше през 2018 г. и вече се наблюдава спад в играта им, въпреки че притежават класа. Хърватите ще спечелят.
Прогноза: 1

17:00, Канада – Мароко
Мароко ще си подсигури класирането с победа срещу Канада. Но канадците са млад и обещаващ отбор и може би на следващото световно ще покажат повече.
Прогноза: 2

21:00, Япония – Испания
Тук – категорично “двойка”, испанците са фаворити. Японците колкото и да изненадаха света с победата си над Германия, после Коста Рика ги сложи на правилното място.
Прогноза: 2

21:00, Коста Рика – Германия
Загубата на Коста Рика от Испания не отговаря на качествата на футболистите им, но това е последен шанс за немците и ще направят всичко възможно да вземат мача.
Прогноза: 2

Кой играч ще блесне на световното?
Килиан Мбапе бих посочил за звездата на световното. Но всичко зависи докъде ще стигнат Аржентина и Меси

Потенциален световен шампион?
Ще изненадам всички – Аржентина.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново