Излъчват пряко два мача на “виолетовите” по телевизията

Публикувано на чт, 28 Мар. 2013
411 четения

Два мача на “Етър 1924” ще бъдат излъчвани пряко по телевизията, стана ясно, след като от Българския футболен съюз оповестиха програмата до 28-ия кръг с точни дати и часове. Това са домакинствата на “виолетовите” срещу ЦСКА и срещу шампиона “Лудогорец”, а напълно вероятно е да бъде предаван и мачът им срещу “Левски”.
На 14 април (неделя) от 17:00 ч. етърци посрещат ЦСКА, като срещата ще бъде предавана на живо от стадион “Хаджи Димитър” по News7. Това е мач от 22-ия кръг, като преди това “Етър 1924” има гостувания на “Пирин” (ГД) и “Литекс” и домакинство на “Локомотив” (Сф).
За пряко излъчване, отново по News7, е предвиден и мачът между етърци и “Лудогорец”. Срещата е от междинния 26-и кръг, който е в сряда, но мачът на “виолетовите” заради прякото предаване е изтеглен за 7 май (вторник) от 18:00 ч. По принцип от всеки кръг се предават по четири срещи – две по News7 и по една по Тв7 и БНТ.
От БФС обаче все още не са уточнили излъчванията за последните два кръга, като ще изчакат да видят кои ще са възловите мачове. Напълно възможно е в програмата за излъчване да попадне още някой от двубоите на “Етър 1924”, който на 22 май (сряда) посреща “Левски” кръг преди края на първенството, а на 25 май (събота) завършва с гостуване на “Ботев” (Пд).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново