Избраха изпълнител за ремонта на стадиона в Горна Оряховица

Публикувано на вт, 10 Апр. 2018
2953 четения

С 96 000 лв. ще бъде направен ремонт на административно-битовата сграда и оградата на стадион “Локомотив” в Г. Оряховица. Обновяването ще извърши фирма “Енел строй” ООД, която спечели обявената през март обществена поръчка. Според условията, заложени в нея, е предвиден ремонт на покрива, фасадите, вътрешни ремонтни дейности и благоустрояване на откритите площи.
Обществената поръчка е на стойност близо 80 000 лв. без ДДС или 96 000 лв. с ДДС. Фирма “Енел строй” ООД бе единственият участник, който подаде заявление за участие. Дружеството е печелило и други поръчки за ремонт на общински обекти, а последният обект е детска градина “Елена Грънчарова”.
Предстоящият ремонт на стадиона е поредната инвестиция за обновяване на спортното съоръжение в железничарския град. Миналата година спортният министър Красен Кралев откри обновения през 2016 г. стадион в Горна Оряховица, реконструиран благодарение на отпуснатите с решение на Министерски съвет средства за ремонт на осветлението и тревната настилка. Сумата, с която ММС финансира ремонта, беше близо 850 000 лв. Отделно Община Горна Оряховица осигури средства за подмяна на седалките и ремонт на трибуните, както и за реновиране на съблекалните и административната сграда.
Весела БАЙЧЕВА
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново