Ивелин Попов прати 20 топки “Селект” на “Локо” (ГО)

Публикувано на пт, 28 авг. 2015
173 четения

Щедър жест направи капитанът на националния отбор Ивелин Попов към горнооряховския “Локомотив”. Настоящият нападател на “Спартак” (Москва) е изпратил 20 топки “Селект” на втородивизионния тим. Попето имал приятели в настоящия състав на “Локо” (ГО) – бившите му съотборници в школата на “Литекс” Иво Харизанов и Денислав Мицаков, и решил да помогне на “железничарите”.
От клуба не скриха, че имат нужда от подаръка и той им е добре дошъл, като лично футболистите и треньорите благодариха на Ивелин Попов. “Благодарим му за жеста, Ивелин отново показа, че е голям футболист и човек”, коментира старши треньорът Сашо Ангелов.“Локомотив” гостува на “Добруджа” в мач от поредния кръг на “Б” група в събота от 18 ч. “Отново ни чака поредният тежък мач, пак играем срещу отбор с три поредни загуби, който ще е максимално амбициран.
Тази година в групата всички срещи ще са тежки. Нещата зависят изцяло от нас, надявам се да бъдем концентрирани, да покажем характер и да се върнем с успех”, заяви Сашо Ангелов.
“Локомотив” (ГО) отново няма да разчита на нападателя Тихомир Кънев, който още не е възстановен от контузията. Надеждите са за следващата седмица таранът вече да е на линия. Други кадрови проблеми за гостуването в Добрич няма. С отбора вече тренира и Йордан Апостолов, претърпял  през пролетта операция на кръстни връзки.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново