Играчът на мача Велко Батрович: “Тази победа е за феновете, за треньора и за всички нас”

Публикувано на ср, 11 апр. 2018
121 четения

Офанзивният халф на “Етър” Велко Батрович бе избран за Играч на мача. Ето какво сподели той след победата:
“Много важна победа за нас. Показахме характер и дадохме най-доброто от себе си, затова спечелихме този мач. Беше много важно за нас да спечелим тази първа победа през пролетта. Благодарен съм на момчетата за добрата работа и се надявам да продължим по същия начин. След втория гол започнахме да играем малко по-дефанзивно и чакахме мачът да свърши. Но в крайна сметка важни за нас бяха трите точки. През първото полувреме показахме много добра игра. Тази победа е за феновете, за треньора и за всички нас. Продължаваме здраво да работим. Това е само началото за нас, надявам се да влезем в добра серия от победи. Заслужаваме да запазим мястото си в елита и да играем в Първа лига и през следващия сезон.”

Отзиви след мача:

Румен Руменов:
“Много важно беше за нас да вземем този мач и да излезем пред “Дунав”. Показахме мъжка игра, тотално ги надиграхме, особено първото полувреме, а и през второто. Имахме много положения, вкарахме само две. Надявам се следващите мачове да имаме пак така положения и да вкарваме все повече голове. Целият отбор ще придобие увереност. Ние във всеки мач играем като равни с големите отбори и не мисля, че сме по-слаби. Просто психически бяхме малко по-зле, но се надявам с тази победа да се върне мотивацията в целия отбор и да продължаваме с победи напред.”
Христо Иванов:
“Хвърлихме доста усилия, получи се здрав мач и хубав за гледане, но не си пожелавам повече такива инфарктни завършеци. Вкарахме хубави голове и заслужено победихме. Можеше доста по-рано да си решим мача. Най-важното е, че си взехме трите точки. Продължаваме да търсим победата във всеки следващ мач, пък каквото стане.”
Иван Стоянов:
“Крайно време беше да победим. Чакахме отдавна тази победа, малко бяхме позабравили чувството да печелиш. Радостното е, че взехме трите точки. Надявам се, че след този мач ще придобием повече самочувствие и характер. Горе главите и да продължаваме да бием!”
Пламен Гълъбов:
“Труден успех, но хубавото е, че успяхме да победим и имаше добър край. Ние във всеки мач имаме положения, важното е, че имаме ситуации и успяваме да бележим. Тежко беше, след като стана 2:1, но се радвам, че успяхме да удържим резултата. Успехът беше важен за нас, надявам се да продължаваме да играем нашата си игра и тя да ни носи резултати.”

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново