Хърватия или Англия: ще ликува само един!

Публикувано на ср, 11 юли 2018
208 четения

Хърватия и Англия ще определят втория финалист на световното в Русия. Двата тима се изправят в люта битка днес от 21 ч. на “Лужники” в Москва. Един от тях ще ликува и ще пише история, въпреки че британците имат световна титла през далечната 1966 г., докато хърватите досега не са и мечтали за финал.
На Англия никак няма да ѝ е леко, щом спряхме Меси, ще спрем и Кейн, закани се селекционерът Златко Далич. “Хари Кейн играе отлично в първенството, той е истинска голова машина. Но в моя отбор има играчи, способни да спрат всеки. Вече неутрализирахме самия Меси, имаме достатъчно опит да направим същото и с Кейн”, коментира Далич.
Англичаните пък са в еуфория. Отборът стига до този стадий едва за трети път в цялата си история. Феновете им, които досега не бяха много в Русия, масово тръгват натам. British Airways обяви, че пуска полети с “Боинг 777”, които ще събират по 336 пътници. Привържениците откриха лесен способ да си вадят Fan ID, който замества визите за Русия, само с три клика в интернет, като е достатъчно да вкарат номера на билета за мача. Така днес в Москва се очакват 10 000 нови техни фенове.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново