Георги Дойнов с плакет за 100 мача в елита

Публикувано на ср, 8 авг. 2018
414 четения

Великотърновският арбитър Георги Дойнов бе удостоен с плакет по случай 100 мача в Първа лига. Международният асистент-рефер от старата столица получи приза от зам.-председателя на Съдийската комисия на БФС Георги Йорданов. Габровецът Калин Кинов пък бе отличен с флаг от УЕФА за представянето си като международен рефер по футзал.
Двамата бяха отличени по време на проведения на стадион “Ивайло” семинар на арбитрите и делегатите, ръководещи срещи в Северозападната Трета лига. 33-ма от общо 44 футболни съдии се явиха на семинара, като физическите нормативи не покриха само двама от реферите, заради получени травми.
Много добре на теоретичния тест се представиха делегатите. Никой от 32-ата по списък не допусна да бъде скъсан, решавайки правилно комбинирания тест.
По време на откриването на семинара председателят на Зоналния съвет на БФС във В. Търново Бончо Генчев обобщи отминалия сезон, поздрави съдиите и делегатите за представянето им и пожела новото първенство също да премине без сериозни конфликти по терените на Северозапада.
Шампионатът на Трета лига стартира на 12 август, неделя, от 18:00 ч.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново