Ферарио Спасов си тръгва от “Етър”

Публикувано на вт, 2 авг. 2016
459 четения

Старши треньорът на “Етър” Ферарио Спасов е пред раздяла с “Етър”. Наставникът обявил, че си тръгва – буквално дни преди първия официален мач на “виолетовите” в професионалния футбол. В събота етърци трябва да гостуват в Банско.
След мача срещу “Академик”, на който бе представен новият треньорски щаб и обновеният отбор на “Етър”, Спасов уведомил президента на клуба Александър Нанков, че напуска. Клубният шеф потвърди вчера новината.
“След мача с “Академик” Ферарио поиска разговор с мен и обяви, че си тръгва. Като причина изтъкна единствено, че нямало нормална комуникация. Искам да кажа, че всичко, каквото Феро е поискал, му е изпълнено. Каквото е пожелал – футболистите, за които настояваше, лагер, условия…”, коментира Александър Нанков.
Снощи “Етър” се събра за първа тренировка за седмицата в 18:00 ч. на стадион “Ивайло”. Ръководството на клуба до последно не изключваше възможността Ферарио Спасов да се яви за занимянието, въпреки че от два дни нямат връзка с него. “Ферарио Спасов има действащ договор с клуба”, припомни президентът на “Етър” Александър Нанков.
Анатоли ПЕТРОВ, сн. Бранимир БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново