Етърци U17 с тежка загуба от “Лудогорец”

Публикувано на ср, 20 сеп. 2017
129 четения

Етърци допуснаха тежко поражение от “Лудогорец” с 0:5 в мач от елитната U17 група. Гостите откриха резултата на стадион “Ивайло” още във 2-ата минута, когато след корнер последва разбъркване и удар отблизо на Георги Бабалиев, сред което рикошет доведе до 0:1. “Орлите” продължиха да натискат и в 22-ата минута Владислав Найденов отне топката от Десислав Пенев и отново Бабалиев с плътен удар удвои. В 27-ата минута пък Никола Ганчев с прехвърлящ удар прати топката на сантиметри над гредата. Малко след това отново Бабалиев напредна на скорост отдясно и стреля, но вратарят Добромир Добрев спаси с крак.
Етърци имаха отличен шанс да намалят в 30-ата минута, когато Стоил Стефанов излезе срещу вратаря и го прехвърли, но топката мина край гредата. Веднага след това обаче Владислав Найденов от “Лудогорец” получи пас отдясно и с удар от воле нацели гредата на етърци. Нов отличен шанс имаха “виолетовите” в самия край на полувремето, когато Стоил Стефанов проби в наказателното поле и намери чудесно Бранислав Ботев, но той от чиста позиция стреля над гредата.
И след почивката “Лудогорец” продължи да атакува и отново Бабалиев покачи на 0:3, а малко след това се разписа и Петър Георгиев. В 59-ата минута отново Бабалиев с удар под плонжа на вратаря вкара за 0:5. “Етър” имаше шанс поне за почетен гол, след като Филип Георгиев открадна топката от вратаря, но не успя да я прати в мрежата.
сн. А. ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново