Димитър Бербатов идва във Велико Търново утре

Публикувано на чт, 8 февр. 2024
1213 четения

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип идват на среща във Велико Търново утре с представители на футболните клубове от региона. Преди изборния конгрес на БФС на 15 март Димитър Бербатов и екипът му обикалят страната за трети път, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят отново най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол.

На въпросния конгрес 583 клуба имат право на глас за избор на нов президент на българската централа. Конгресът ще бъде извънреден изборен, след като Борислав Михайлов беше принуден да подаде оставка след събитията от 16 ноември 2023 г., разиграли се по време на Европейската квалификация България – Унгария (2:2) и след самата среща.

Димитър Бербатов и Мартин Петров проведоха вече срещи във Варна, Добрич, Шумен и Търговище, а преди това екипът му бе и в Русе, Силистра, Видин, Монтана и Враца.
Бербатов е кандидат за президент на БФС за предстоящия конгрес, а бившето крило на “Атлетико” (Мадрид) и “Манчестър Сити” Мартин Петров е част от неговия екип. На срещите Бербатов и Петров обсъждат както проблемите, така и слушат казуси, които клубовете имат като идеи за бъдещото развитие на играта.

“Представяме предложенията си за промяна и развитие на българския футбол. Благодарим за сериозния интерес и ползотворната дискусия за по-доброто бъдеще на българския футбол!”, се казва на страницата на кандидатурата на Бербатов “Р-Еволюцията е тук”.

Срещата на Димитър Бербатов и екипа му с представителите на клубовете от Великотърновска област е утре от 11:00 ч. в конферентната зала на стадион „Ивайло“.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново