Бургаска фирма облече борците на “Локомотив”

Публикувано на ср, 4 февр. 2015
568 четения

Треньорите в “Локомотив” Стойчо Христов, Николай Ганев и Пламен Дончев и членът на Управителния съвет на клуба Димитър Николов.

С чисто нови анцузи и фланелки се сдобиха състезателите на горнооряховския клуб по борба “Локомотив”. Придобивката е дело на бургаската фирма “Красико Спорт”. Парите за новите облекла на горнооряховските борци са предоставени от Министерството на младежта и спорта.
През 2014 г. възпитаниците на треньора Николай Ганев завоюваха 51 медалa и заслужено се наредиха на   12-о място от всичките 70 клуба в страната.
В купчината с отличия горнооряховският “Локомотив” има три шампионски титли от републикански първенства, два сребърни и 7 бронзови медала. Горнооряховските борци се представиха блестящо и на международния тепих – грабнаха два златни медала и по един сребърен и бронзов. От републикански турнири състезателите на “Локомотив” се окичиха с 35 медала. Клубът завоюва 6 купи, 3 от които отборни и 3 индивидуални.
Най-малките възпитаници на Николай Ганев се класираха на второ място на Държавния отборен шампионат за деца в конкуренция от 52 клуба.
С успехи горнооряховските борци стартираха и новата 2015 г. Георги Георгиев стана бронзов медалист от Държавното лично първенство по свободна борба, което се проведе в Бургас.
Още три бронза прибави към колекцията си СК “Локомотив” от Държавното лично първенство по борба за момичета и девойки, провело се в Сливен  през януари. Отличията завоюваха Аделина Момъкова, Габриела Генова и Веселина Николова.
Ст. треньорът Николай Ганев и помощникът му Пламен Дончев са доволни от представянето и старанието на всичките си 65 възпитаници, особено от момичетата. Младият наставник Ганев, който вече близо 5 години е начело на клуба, мечтае за още много успехи и световни шампионски титли на своите борци.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново