Билетите за мача с “Берое” вече са в продажба

Публикувано на чт, 14 сеп. 2017
177 четения

Билетите за мача на “Етър” с “Берое” (Стара Загора) на стадион “Ивайло” вече са в предварителна продажба. “Виолетовите” приемат на 15 септември (петък) старозагорци, които са пети в класирането. От тях ги делят само три точки, което предполага крайно интригуващ двубой. Воденият от Станислав Генчев тим вече в пет срещи не е познал вкуса на поражението и след две победи в елита е в търсене на трета.
Междувременно БФС направи лека корекция в началния час на мача, който трябваше да е от 17:00 ч. Спортно-техническата комисия на БФС обяви, че променя часовете на две срещи – една от Първа лига и една за купата на България. Със съгласието на “Футбол Про Медия” и “Нова Броудкастинг” срещата между отборите на “Етър” и “Берое” ще започне утре от 17:15 часа, вместо от 17.00 ч. Другата промяна касае мача между “Литекс” и “Витоша” (Бистрица) от 1/16 финала за купата на България, която ще е на 20.09. (сряда) от 19:00 часа вместо от 20.00 ч.
Билетите за двубоя на етърци с “Берое” са в продажба още от вчера. Цената е 8 лева за възрастни, а за ученици, пенсионери над 60-годишна възраст и студенти – 4 лева. Ползващите 50 % намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат безплатно.
Днес от 11:00 до 17:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер. След 17 ч. билети ще се продават в офиса на футболния клуб, разположен на централния вход на стадион “Ивайло”.
В петък в сутрешните часове билетите могат да бъдат закупени в офиса на ОП “Спортни имоти и прояви”, който се намира до Зоналния съвет на БФС вляво от централния вход на спортния комплекс “Ивайло”, а касите от северната страна отварят от 15:00 часа. От “Етър” апелират към привържениците да си закупят билети предварително, за да няма струпване в последния момент пред касите.
В петъчния ден ще бъде затворен паркингът от северната страна на стадиона.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Д. ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново